Gyakran Ismételt Kérdések

Segítségre van szüksége?

Ha további kérdése van, kérjük, írjon nekünk egy e-mailt a info@cleanspire.hu-ra, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!!

Általános kérdések

A Cleanspire PRO tisztítószerek előre porciózott, vízoldható fóliába csomagolt tisztítószer koncentrátumok. A tasakok vízben való feloldás után folyékony tisztítószerként használhatók szórófejes vagy öntőfejes flakonokban.
A Cleanspire PRO tisztítószereknek rengeteg pénzügyi, logisztikai és fenntarhatósági előnye van. A termékek több szempontból is kiváló alternatívát nyújtanak a kannás koncentrátumokra és a palackozott tisztítószerekre. Ismerje meg a termékelőnyöket a https://cleanspire.eu/pages/elonyok oldalon!
A Cleanspire PRO termékek engedélyezve vannak az Európai Unió területén. Minden termék biztonsági adatlappal van ellátva. A termékek gördülékeny használatát rengeteg egyéb kiegészítő anyaggal támogatjuk.
A Cleanspire PRO termékekre való átálláshoz nem szükséges semmilyen előzetes befektetés. Emellett a folyamat nem tartalmaz rejtett költségeket. Épp ellenkezőleg! A Cleanspire PRO termékek használatával jelentősen csökkenthetőek a tisztítószerekkel kapcsolatos költségek. Töltse ki megtakarítási kalkulátorunkat, ahol részletes becslést adunk a megtakarítható összegről! https://cleanspire.eu/pages/megtakaritasi-kalkulator
Minden ilyen esetben garantáljuk, hogy 24 órán belül egyedi árajánlatot adunk! Látogasson el a https://cleanspire.eu/pages/kapcsolat oldalra és vegye fel a kapcsolatot a kollégánkkal még ma!
A szerződéses partnereink kedvezményes áron jutnak a tisztítószerekhez. Emellett rendelkezésükre állnak kiemelt ügyfélszolgáltatások, helyi ingyenes betanítás és a palackok, átalakítók, szórófejek költségmentes cseréje is!
A Cleanspire PRO termékek GreenBrands ökocímkével vannak ellátva.
A Cleanspire PRO termékek 100%-ban hazai fejlesztésből és gyártásból származnak!
Amennyiben viszonteladóvá szeretne válni, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal a https://cleanspire.eu/pages/kapcsolat oldalon!

Technikai kérdések

Minden Cleanspire PRO koncentrátumhoz tartozik egy egyedi, színkódolt palack, amiben a koncentrátumot vízben lehet feloldani.
A Cleanspire PRO koncentrátumok vödörben érkeznek a felhasználóhoz. A tasakokat a hozzájuk rendelt, 1 literes palackokban kell feloldani. 1 tasak minden esetben 1 liter vízben oldandó fel. A termékekkel egy rövid oldódási idő után folyékony tisztítószerként takaríthatunk. A termékekre vonatkozó bekeverési útmutatót megtalálja a csomagoláson, a webshopon, illetve videó formátumban a www.cleanspire.hu/pages/howto oldalon!
A termékek csomagolásán piktogrammok mutatják a felhasználási területeket. Emellett a webshop, a termékkatalógus és kihelyezhető bekeverési útmutató is tartalmazza, hogy az adott termék hol használható!
A biztonsági adatlapokat minden vásárlásnál kiküldjük PDF formátumban, e-mailen. A biztonsági adatlapok letölthetőek a webshopon található termékoldalakról, illetve a https://cleanspire.eu/pages/biztonsagi-adatlapok oldalról.
A Cleanspire PRO koncentrátumok megfelelő módon, a saját csomagolásában tárolva 2 évig szavatosak. A már feloldott, folyékony tisztítószerek 1 évig használhatók.

A tisztítószerek, száraz, hűvös helyen tartandók. Továbbá gyermekektől, állatoktól elzárva kell tárolni. A kapszulák az eredeti csomagolásukban tárolandók.

A szerződéses partenerink számára minden kiegészítő terméket éríntő csere (szórófej, nyakátalakító, palack) költségmentes. Ezzel kapcsolatban keresse fel ügyfélszolgálatunkat!
A szükséges védőfelszerelés megtalálható a termék csomagolásán illetve az adott termék biztonsági adatlapján is.
A szórófejes termékeket a szórófej segítségével kell a felületre juttatni. Az öntőfejes termékeinknél az adagolás a szennyeződés mértékétől és a felület méretétől függ.
A termékek fizikai tulajdonságaik miatt kizárólag a Cleanspire PRO palackokban oldhatók fel.

Vásárlással és szállítással kapcsolatos kérdések

A termékek a rendeléstől számított 2-5 napon belül érkeznek meg Önhöz.
Leadott rendelés módosításával kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat és a lehető legkorábban felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A webshopunkon nincs rendelési méret korlátozás.
A webshopon bankkártyával fizethet. Amennyiben szerződéses partnerünk, rendszeres rendelés esetén átutalással is kiegyenlítheti a számláját!
A webshopon leadott rendeléseket futárszolgálat szállítja ki Önhöz.
A webshopos rendeléseknél a rendelési folyamatban lehetősége lesz megadni a számlázási adatait. A számlát a vásárlás után e-mailben küldjük ki a visszaigazolási számmal.