Ugrás a tartalomhoz
Kosár
0 elem

Így takarított meg a BKIK több mint 33%-ot a CleanspirePRO-val!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) irodaháza és Cleanspire PRO tisztítószerek logói az együttműködés bemutatásához

Hatástanulmány

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), mely körülbelül 10,000 m² területen tevékenykedik, 2024 januárja óta használja a CleanspirePRO kapszulás tisztítószereinket. Előtte a havi tisztítószer költségük 65,000 Ft volt. A hatástanulmány időszakában öt MAXI vödör termékünk – minden típusból egy-egy – lett kiszállítva, amelyek összesen 250 liter tisztítószert tesznek ki.

A négy teszt hónap alatt az elért havi költségmegtakarítás:

- 22,500 Ft/hó

A tesztidőszak során a BKIK próbavásárlást végzett, ezért a végleges megtakarítás várhatóan még nagyobb lesz.

Összes megtakarítás 12 hónapra vetítve:

Súly megtakarítás Mennyiség Megtakarítás %
Súly megtakarítás 500 kg/év - 96%
Helymegtakarítás 1000 liter/év - 92%
Szállítási költség megtakarítás 66,200 Ft/év - 96%
Műanyaghulladék 38 kg/év - 93%
Műanyaghulladék CO2 megtakarítása 112 kg/év - 93%

Környezetbarát, szennyezőanyag mentes termékként a környezeti terhelést tudtuk csökkenteni, emellett a termék logisztikai és tárolási kapacitás kihasználtságunkat is jelentősen javítja.
- BKIK, Bendő Gábor

Termékhasználat és kezelés

A BKIK munkatársai kiemelték a termékek egyszerű kezelhetőségét és a használati utasítások egyértelműségét. A piszkosabb felületeken erősebb koncentrációt alkalmaztak, ami tovább növelte a termékek hatékonyságát. A termékek kompakt méretének köszönhetően jelentős raktárterületet tudtak megtakarítani. (Lásd táblázat)

Csomagolás és tárolás

A BKIK visszajelzései szerint jelentős mértékben javította a logisztikai és tárolási költségeit a kis helyigényű, koncentrált kapszulák bevezetése. A kapszulák alkalmazásával a szállított tisztítószerek tömege mintegy 96%-kal csökkent, miközben a tároláshoz szükséges helyigény 92%-kal mérséklődött.

Fenntarthatóság és vállalati célok

A termékek környezetbarát jellege és szennyezőanyag-mentessége kiemelkedően illeszkedik a BKIK fenntarthatósági céljaihoz. A vállalat környezeti terhelésének csökkentése mellett a fenntarthatósági profil erősítése is szempont volt, amelyet a termékeink költségmentesen támogatnak. "Milyen szempontok alapján választották ki termékeinket?" kérdésünkre ezt a választ kaptuk:

A terméket képviselő cég hitelessége illetve fenntarthatósági szempontok alapján. Szervezetünk fenntarthatósági profiljának környezeti lábához a termék hatékonyan hozzájárul.
- BKIK, Bendő Gábor

Gazdasági hatások

A BKIK összességében több mint 33% költségmegtakarítást ért el a tisztítószerek használatával, beleértve a logisztikai és tárolási költségek csökkenését is. Ez a jelentős megtakarítás a termékek hatékonyságának és az optimalizált csomagolásnak köszönhető.

A BKIK tapasztalatai és a jelentős gazdasági előnyök alapján a kapszulás tisztítószerek pozitív hatással voltak a működési hatékonyságra és a fenntarthatósági célokra egyaránt.

Köszönjük a BKIK bizalmát és gratulálunk az elért eredményeknek!

Köszönjük a feliratkozást

Ezt az e-mailt már regisztrálták!

Vásárolja meg a kinézetet

Megtekintés

Szerkesztési lehetőség
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés
Bevásárlókosár
0 tétel